Termeni si conditii de utilizare


Pagina web www.portaldecomert.ro, denumita in continuare PORTALUL DE COMERT EXTERIOR, este proprietatea MECMA.

Obiectivul  PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR este de a prezenta corect, coerent si la timp informatii de interes public privind accesul pe pietele externe de interes pentru exportatorii romani, contribuind astfel la cresterea si dezvoltarea exportului, cu respectarea prevederilor Legii nr. 544/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, privind liberul acces la informatiile de interes public. Cu toate acestea, PORTALUL DE COMERT EXTERIOR nu reprezinta o sursa oficiala de informatii, singurele informatii oficiale fiind cele publicate în Monitorul Oficial al Romaniei si in documente emise de MECMA pe suport de hârtie. MECMA nu isi asuma raspunderea pentru eventualele pierderi suferite de o persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile din PORTALUL DE COMERT EXTERIOR.

Informatiile publicate pe PORTALUL DE COMERT EXTERIOR constituie obiectul unor permanente revizuiri si actualizari. Ca urmare, MECMA isi rezerva dreptul de a opera modificari in continutul si structura PORTALULULUI DE COMERT EXTERIOR in orice moment si fara preaviz.

MECMA depune eforturi pentru ca functionarea PORTALUL DE COMERT EXTERIOR să fie continua, iar eventualele intreruperi sa fie minime. MECMA nu poate fi facut raspunzator pentru cazurile în care serviciile PORTALUL DE COMERT EXTERIOR sunt inaccesible din orice motiv utilizatorilor.

PORTALUL DE COMERT EXTERIOR ofera şi legaturi catre alte pagini web, considerate a fi utile. Deoarece acestea nu se afla sub autoritatea sau sub controlul sau, MECMA isi declina orice raspundere privind continutul acestora.

Accesul la PORTALUL DE COMERT EXTERIOR  este gratuit.

Sunt interzise:

    * folosirea în scop contrar legii a continutului PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR;
    * transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor continute de PORTALUL DE COMERT EXTERIOR ori restrictionarea accesului la aceste date.

Nerespectarea termenilor şi condiţiilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si dreprurile conexe şi ale legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei.

Conţinutul PORTALUL DE COMERT EXTERIOR are caracter pur informativ fara a se substitui publicatiilor oficiale, neputand fi folosit ca baza legală pentru nici o acţiune sau demers in fata tertilor.

MECMA nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat  intre continutul PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR si informatiile reale.

In luarea unei decizii, care s-ar baza pe informatiile cuprinse în PORTALUL DE COMERT EXTERIOR, recomandam consultarea si a altor surse de informare, raspunderea luarii deciziei apartinandu-va in totalitate. MECMA nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute ca urmare a utilizarii serviciilor PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR, indiferent de natura acestora.

Informatiile oferite prin intermediul PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR au caracter de recomandare, reprezentand interpretarile specialistilor nostri, informatii din reteaua de sprijin a comertului exterior si oferte ale producatorilor. Aceste recomandari nu pot fi folosite ca baza legala pentru nici o actiune in fata autoritatilor.

PORTALUL DE COMERT EXTERIOR se adreseaza persoanelor fizice şi juridice, fara a se substitui consultanţei acordate de reteaua de servicii pentru comert exterior sau de alte organe sau unitati abilitate, in temeiul contractului de consultanta incheiat potrivit legii sau in alte conditii oferite de acestea. Folosind PORTALUL DE COMERT EXTERIOR, sunteti de acord ca, indiferent de circumstante, atat proprietarul si administratorii PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR cat si participantii la realizarea continutului PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR  nu vor putea fi facuti raspunzatori pentru informatiile furnizate/continute/omise sau/si pentru consecintele imprejurarii de a fi urmat sau nu sfaturile oferite în cadrul PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR.

MECMA isi rezerva dreptul de a schimba continutul si conditiile de folosire a PORTALULUI DE COMERT EXTERIOR. Noile conditii devin aplicabile din momentul în care au fost facute publice prin inscrierea lor pe aceasta pagina web si nu au caracter retroactiv.

Bookmark and Share