Evenimente viitoare   Ankara - a XIV-a ediție a Târgului Internațional pentru Industria de Apărare – IDEF 2019

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Apărare naţională, anti-terorism, pază şi securitate
  • Locaţia   -   Turcia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului30/04/2019 - 03/05/2019

Ankara - a XIV-a ediție a Târgului Internațional pentru Industria de Apărare – IDEF 2019


Informam companiile românești din industria de apărare ca în perioada 30 aprilie- 3 mai 2019, la centru expozițional Istanbul TUYAP va fi organizată cea de-a XIV-a ediție a Târgului Internațional pentru Industria de Apărare – IDEF 2019. IDEF este o manifestare organizată bianual și la ultima ediție aceasta a reunit 820 de firme din 50 de țări și a fost vizitata de 133 delegații din 67 de țări. În cadrul celor 2240 de întâlniri pre-aranjate (B2B si B2G), firmele expozante și delegațiile de experți au avut discuții cu producătorii locali, dar și cu autoritățile contractante din Turcia. Broșura manifestării poate fi încărcată IDEF 2019 . Pe lângă oportunitatea de imagine, manifestarea oferă și relaționarea cu reprezentanții industriei de apărare din Turcia, dar nu numai, și conectarea cu autoritățile contractante din țara gazdă.

Firmele românești interesate sunt rugate sa contacteze asociatia patronala PATROMIL 

In cazul interesului pentru vizitarea expozitiei, rugam să fie contactat direct organizatorul manifestării pentru obtinerea aprobarii de acces.

Dorim sa subliniem pentru vizitatori că manifestarea este deschisă exclusiv experților, vizitarea se face în baza unei pre-aprobări, accesul este permis numai în baza unui document de identitate și este interzis accesul persoanelor sub 18 ani și a celor cu arme.

BPCE Ankara

Taguri: Turcia, Istanbul, IDEF, 2019, .


Bookmark and Share

09/01/2018 Turcia

Turcia este a 17-a economie din lume si a 6-a din Europa, avand o rata medie de crestere de 5% in perioada 2012-2017. Turcia este membru al Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC) din anul 1995 şi al Organizaţiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (OCDE). În anul 1996, Acordul de Uniune vamală cu UE, după care a adoptat tariful vamal comun al UE (TARIC). Acordul prevede alinierea politicii tarifare în relaţiile cu ţările membre UE, ţările terţe şi cu ţările SGP. Turcia a semnat acorduri de comerţ liber cu tarile membre EFTA, Muntenegru, Albania, Israel, Macedonia, Croaţia, Bosnia – Herţegovina, Maroc, Autoritatea Palestiniană, Siria, Tunisia, Egipt, Georgia, Iordania şi continuă negocierile cu Liban, Insulele Feroe, Africa de Sud, Mexic, Chile şi Rep. Coreea. La comisia mixtă pe probleme de Uniune Vamală, Turcia a menţionat că încheierea de acorduri de comerţ liber cu Republica Coreea, India şi Canada prezintă unele riscuri. Turcia este parte a „Euro-Mediterranean Partnership”, care prevede stabilirea unei zone de comerţ liber în regiunea Mării Mediterane. Turcia dezvolta relaţii cu tarile islamice sub tutela Organizaţiei Islamice de Cooperare, in cadrul căreia deţine secretariatul general. În 1997, a semnat Acordul „Developing Eight Countries (D8), cu Iran, Nigeria, Bangladesh, Egipt, Indonezia, Malaiezia, Pakistan având ca obiectiv dezvoltarea cooperarii economice între ţările islamice. În septembrie 2010, a încheiat un Acord cu Siria, Iordania şi Liban pentru crearea unei zone ce comerţ liber (Mideast Free Trade Zone). Turcia promovează o politică susţinută pentru dezvoltarea relaţiilor economice si politice cu tarile turkofone şi islamice din Balcanii de Vest, zona Marii Caspice (Azerbaidjan, Georgia), Asia Centrală (Turkmenistan, Kazakhstan, Kîrgîstan, Tadjikistan, Uzbekistan), Orientul Mijlociu (Iran, Irak, Siria, Iordania, Liban şi Egipt) şi Africa.

Mai multe detalii »