Evenimente viitoare   Agriscape Abu Dhabi

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Emiratele Arabe Unite
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului14/11/2017 - 15/11/2017

AGRISCAPE, eveniment unic ce iși propune să adune toți mari investitori și key holders din sectorul agricol și al siguranței alimentare din Orientul Mijlociu, Asia, Africa de Nord și Europa.


 

In scopul identificării cat mai rapide a unor oportunități de investiții in agricultură și siguranță alimentară s-a inființat manifestarea expozițională AGRISCAPE, eveniment unic ce iși propune să adune toți mari investitori și key holders din sectorul agricol și al siguranței alimentare din Orientul Mijlociu, Asia, Africa de Nord și Europa.

Conform organizatorului evenimentul va fi organizat astfel:

-  40 se standuri ce vor fi inchiriate (in urma unei selecții) către: consilii și autoritații pentru atragere de investiții in agricultură și-n sectorul alimentar din diferite țări, autoritați pentru promovarea investițiilor in agricultură, consilii rurale, fonduri de investiții in agricultură din diferite țări cu potențial agricol și departamentelor de promavare a investițiilor in agricultură din cadrul ministerelor cu profil agricol din diferite țări.

Există 3 variante de standuri:

a) stand pachet smart – 10.000 USD (9 mp, mobilier și facilitați incluse, acces pentru 2 persoane la stand si eveniment, B2B meetings).

b) stand pachet top – 18.000 USD (18 mp, mobilier si facilitați incluse, 45 min. promovare proiecte pe scena principală, acces pentru 4 persoane la stand și eveniment, B2B meetings).

-  vor fi prezenți 300 vizitatori (doar pe bază de invitație) astfel: 100 din  UAE, 100 din CCG (Consiliul de Cooperare al Golfului) și 100 din restul marilor țari cu potențial investițional. Cei 300 vizitatori vor fi buyeri sau presedinții unor mari companii implicate in activități de siguranță alimentară și investiții in agricultură.

Dacă considerați de interes participarea in calitate de expozant la manifestarea expozițională și congres AGRISCAPE, in scopul promovarii oportunitaților de investiții din sectorul agricol din România, va rugam sa contactați BPCE Dubai (Biroul de Promovare Comercial Economică) s-au direct organizatorul evenimentului.

Omar Hassan - event director email: o.hassan@agriscapeuae.com

BPCE Dubai

Taguri: Manifestare expozitionala - Agriscape.


Bookmark and Share

03/02/2009 Emiratele Arabe Unite

Pana in anul 1971 emiratele ce formeaza azi EAU au fost cunoscute sub numele de “Statele Armistitiului” (Trucial States), fiind sub protectorat britanic. La 2 decembrie 1971, emiratele Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Fujairah, Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain si Ajman au format statul independent numit Emiratele Arabe Unite. Cu o populatie de circa 4,8 milioane locuitori ( 80% imigranti si 20% emiratezi), la o suprafata de 91700 kmp, EAU este o monarhie constitutionala puternica in Zona Golfului. EAU se invecineaza cu Arabia Saudita (S-V), Qatar (N-V) si Sultanatul Oman (E si S).

Mai multe detalii »