Evenimente viitoare   Austria - Evenimente viitoare - Forum economic IT

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor
  • Locaţia   -   Austria
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului09/02/2017 - 26/04/2017

Forum economic - “4th International B2B Software Days – The Future of Digital Business” - 25-26 aprilie 2017, Viena, Austria


Forum economic - “4th International B2B Software Days – The Future of Digital Business” - 25-26 aprilie 2017, Viena, Austria

Evenimentul se adresează ȋn principal celor care activează ȋn domeniile:

·         Digital businesses

·         Research & Innovation.

Structura evenimentului este următoarea:

 

25 aprilie – prelegeri pe tema „Trends, Vision and Srategies in ICT“;

-      sesiune B2B ȋntre firmele participante;

26 aprilie – prezentare şi workshop „Eureka Projects“;

-      sesiune de Pitching pentru un număr de 15 firme de tip start-up;

-      modalităţi de finanţare a proiectelor;

-      consultanţă cu privire la identificarea clienţilor.

 

Participarea la eveniment este gratuită, dar este obligatorie ȋnscierea până cel târziu ȋn data de 18 aprilie 2017 la adresa https://www.b2match.eu/softwaredays2017/sign_up. În caz de neparticipare se percepe o taxă de 75 EUR/participant, dacă nu este anulată subscrierea de participare până la data de 18 aprilie 2017.

 

În perioada 23 martie -18 aprilie 2017 vă puteţi programa prin intermediul site-ului  ȋntâlnirile B2B cu ceilalţi participanţi.

 

Lucrările conferinţei se vor desfăşura ȋn limba engleză.

 

Informaţii suplimentare şi agenda preliminară găsiţi la adresa https://www.b2match.eu/softwaredays2017

 

Vă rugăm ca, ȋn situaţia ȋn care decideţi să participaţi, să informaţi pe e-mail şi Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României ȋn Austria (e-mail: viena.economic@mae.ro ).

 

BPCE Viena

Taguri: Austria - Evenimente viitoare - Forum economic.


Bookmark and Share

30/01/2009 Austria

Austria este localizată în centrul Uniunii Europene, la intersecţia principalelor rute de transport. Aproape 2.000 de kilometri de autostrăzi, căi de transport pe calea ferată sau pe Dunăre, o reţea extinsă de legături aeriene asigură accesul optim către şi dinspre pieţele din centrul şi estul Europei. Austria a devenit membră a Uniunii Europene în ianuarie 1995, ceea ce a avut ca efect îmbunătăţirea accesului la piaţa europeană. Astăzi, cea mai mare parte din schimburile comerciale se desfăşoară cu parteneri din Uniunea Europeană. Austria este o republică federală care cuprinde 9 provincii federale (Bundesländer). Alte oraşe mari, cu populaţie între 50.000-250.000 locuitori sunt Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Sankt Pölten, Villach şi Wels. Majoritatea firmelor austriece sunt întreprinderi mici şi mijlocii, 85% dintre ele având mai puţin de 100 de angajaţi. Numai 1% dintre companiile austriece au mai mult de 1.000 de angajaţi, acestea fiind de obicei mari companii multinaţionale.

Mai multe detalii »