Evenimente viitoare   BPCE Ankara - Zilele de cooperare industrială în domeniul apărării și al industriei aerospațiale

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Aparare nationala, anti-terorism si securitate
  • Locaţia   -   Turcia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului26/01/2018 - 01/01/2019

BPCE Ankara - Zilele de cooperare industrială în domeniul apărării și al industriei aerospațiale


In perioada 23-25 octombrie 2018 se va desfasura la Ankara, Hacettepe University Beytepe Congress Center, cea de-a patra editie a “Zilele de cooperare industrială din Ankara în domeniul apărării și al industriei aerospațiale /Industrial Cooperation Days in Defence and Aerospace” (ICDDA), in organizarea Turkish Defence and Aviation Cluster (OSSA).

Zilele de cooperare industrială la Ankara în domeniul apărării și industriei aero-spațiale reprezintă un forum de afaceri dedicat punerii fata în fata a producatorilor și contractorilor de servicii specializate pentru aplicații civile și de apărare, în cadrul unor întâlniri de afaceri pre-planificate prin plaforma online pentru a discuta oportunități de parteneriat sau de afaceri. ICDDA include și participarea la conferința, oportunitate pentru realizarea unui schimb de experiența la nivel tehnic și al profesioniștilor și pentru a înțelege mai bine evoluțiile științifice, industriale, tehnice și comerciale ale pieței.

Participarea furnizorilor este contra cost, firmele interesate trebuie sa completeze formularul de inregistrare Formular de inregistrare ICDDA si apoi sa-l transmita la: iccdda-ankara@advbe.com Companiile romanesti interesate pot participa in nume si pe cont propriu la manifestare si pentru detalii suplimentare sunt rugate sa acceseze paginile evenimentului. Pentru documentare firmele pot accesa si lista participantilor din anul 2016 Lista participanti 2016 sau direct contactand organizatorul: Mrs. Stéphanie Foyart, sfoyart@advbe.com  , T. +33 1 41 86 41 60BPCE Ankara

Taguri: Turcia, Ankara, echipamente, aparare, aero-spatial, industrie aparare.


Bookmark and Share

09/01/2018 Turcia

Turcia este a 17-a economie din lume si a 6-a din Europa, avand o rata medie de crestere de 5% in perioada 2012-2017. Turcia este membru al Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC) din anul 1995 şi al Organizaţiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (OCDE). În anul 1996, Acordul de Uniune vamală cu UE, după care a adoptat tariful vamal comun al UE (TARIC). Acordul prevede alinierea politicii tarifare în relaţiile cu ţările membre UE, ţările terţe şi cu ţările SGP. Turcia a semnat acorduri de comerţ liber cu tarile membre EFTA, Muntenegru, Albania, Israel, Macedonia, Croaţia, Bosnia – Herţegovina, Maroc, Autoritatea Palestiniană, Siria, Tunisia, Egipt, Georgia, Iordania şi continuă negocierile cu Liban, Insulele Feroe, Africa de Sud, Mexic, Chile şi Rep. Coreea. La comisia mixtă pe probleme de Uniune Vamală, Turcia a menţionat că încheierea de acorduri de comerţ liber cu Republica Coreea, India şi Canada prezintă unele riscuri. Turcia este parte a „Euro-Mediterranean Partnership”, care prevede stabilirea unei zone de comerţ liber în regiunea Mării Mediterane. Turcia dezvolta relaţii cu tarile islamice sub tutela Organizaţiei Islamice de Cooperare, in cadrul căreia deţine secretariatul general. În 1997, a semnat Acordul „Developing Eight Countries (D8), cu Iran, Nigeria, Bangladesh, Egipt, Indonezia, Malaiezia, Pakistan având ca obiectiv dezvoltarea cooperarii economice între ţările islamice. În septembrie 2010, a încheiat un Acord cu Siria, Iordania şi Liban pentru crearea unei zone ce comerţ liber (Mideast Free Trade Zone). Turcia promovează o politică susţinută pentru dezvoltarea relaţiilor economice si politice cu tarile turkofone şi islamice din Balcanii de Vest, zona Marii Caspice (Azerbaidjan, Georgia), Asia Centrală (Turkmenistan, Kazakhstan, Kîrgîstan, Tadjikistan, Uzbekistan), Orientul Mijlociu (Iran, Irak, Siria, Iordania, Liban şi Egipt) şi Africa.

Mai multe detalii »