Evenimente viitoare   Barcelona Wine Week 2020

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Vinuri, Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii
  • Locaţia   -   Spania
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului03/02/2020 - 05/02/2020


 

Barcelona Wine Week - noul eveniment organizat de Fira Barcelona pentru promovarea potentialului economic, social, cultural, gastronomic si international al sectorului vinicol spaniol, va avea loc la Barcelona in perioada 3-5 februarie. Partener strategic este Federatia spaniola a vinului (FEV). 

Este pentru prima data cand acest sector are un evniment dedicat, pana acum fiind inclus in manifestarea Alimentaria, prin spatiul InterVin.

Internaționalizarea va fi o prioritate în strategia noului eveniment BWW, urmand a fi stimulata pătrunderea și consolidarea vinului spaniol pe piețele externe, prin programul dezvoltat împreună cu ICEX Spania, Hosted Buyers(cumpărători din țările receptoare pentru sector) - se urmareste maximizarea vizibilitatii vinurilor spaniole, atat pe piețele care recunosc calitatea acestora, cat și pe altele considerate de oportunitate pentru poziționarea vinurilor spaniole printre cele mai atractive și inovatoare de pe piață.

Detalii suplimentare pot fi gasite la https://www.barcelonawineweek.com/ .

BPCE Madrid

Taguri: Spania, evenimente, vinuri, promovare, export, international.


Bookmark and Share

09/02/2009 Spania

Aşezare: în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică, înconjurată de Oceanul Atlantic, Golful Vizcaya, Munţii Pirinei şi Marea Mediterană.

Mai multe detalii »

20/08/2010 Vinuri

02/09/2009 Vinuri

12/06/2009 Vinuri

Mai multe detalii »