Evenimente viitoare   Misiune economică organizată de UE la Seoul pentru promovarea produselor alimentare şi băuturilor organice europene în cadrul programului EU Gateway to Korea

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Produse alimentare finite şi băuturi
  • Locaţia   -   Republica Coreea (Sud)
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului23/10/2017 - 27/10/2017

Misiune economică organizată de UE la Seoul pentru promovarea produselor alimentare şi băuturilor organice europene în cadrul programului EU Gateway to Korea


În perioada 23-27 octombrie 2017 se va organiza o nouă misiune economică din cadrul programului „EU Gateway to Korea”, care a fost iniţiat de Comisia Europeană în vederea sprijinirii companiilor din UE care vor să pătrundă pe piaţa sud-coreeană. Misiunea, care va fi parţial finanţată din fonduri europene, va avea ca scop promovarea pe piaţa sud-coreeană a produselor alimentare şi a băuturilor organice europene.

La acest eveniment vor participa un număr maxim de 50 de companii UE din domeniu, care trebuie să se înscrie până la data de 19 mai 2017 pe site-ul www.eu-gateway.eu. După înscriere, companiile vor fi contactate direct de către organizator.

Selecţia participanţilor se va face pe baza unor criterii de eligibilitate, care vor cuprinde printre altele, vechime de peste 5 ani în domeniu (produse alimentare organice), acţionariat UE majoritar, realizarea de exporturi pe pieţe non-UE, cifră de afaceri ascendentă în ultimii ani etc.

Programul misiunii va cuprinde întâlniri cu autorităţi şi asociaţii locale, vizite la producători din domeniu, expunere de mostre şi întâlniri cu importatori (cel puţin cinci asigurate de către organizatori) în cadrul unei expoziţii ce va avea loc pe durata a două zile (24-25 octombrie 2017) la complexul expoziţional COEX din Seoul. La acest eveniment, fiecare participant va beneficia de un stand de 9 metri pătraţi şi va avea la dispoziţie un translator de engleză-coreeană. Companiile participante în cadrul misiunii vor fi mediatizate în principalele ziare locale de profil.

Organizatorul va suporta aproximativ 80% din totalul costurilor de participare (aferente acţiunilor din Seoul şi cazării delegaţiilor la hotelul Intercontinental Coex, Seoul), mai puţin cele legate de biletul de avion tur/retur..

BPCE Seoul

Taguri: Misiune economică organizată de UE la Seoul pentru promovarea produselor alimentare şi băuturilor organice europene în cadrul programului EU Gateway to Korea.


Bookmark and Share

02/02/2009 Republica Coreea (Sud)

Republica Coreea este situata in nord-estul Asiei, ocupand jumatatea sudica a Peninsulei Coreea, intre 34°17' - 38° latitudine nordica si 124°58' - 129°35' longitudine estica. Este marginita de Marea Japoniei (Marea de Est) in partea estica, Marea Galbena, in vest, Stramtoarea Coreea in sud-est si Republica Populara Democrata Coreeana in partea de nord (Iungimea frontierei - 238 km).

Mai multe detalii »