Evenimente viitoare   România participă cu pavilion național la Târgul Climatización y Refrigeración 2017 din Madrid

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Construcţii de maşini
  • Locaţia   -   Spania
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului01/03/2017 - 20/01/2018

România este prezenta cu un pavilion national la cea de-a 17-a ediție a Târgului Internațional “Climatización y Refrigeración – ediția 2017“ care are loc la Madrid.


 

În perioada 28 februarie – 3 martie 2017, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în colaborare cu Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România organizează participarea României la cea de-a 17-a ediție a Târgului Internațional “Climatización y Refrigeración – ediția 2017“ care are loc la Madrid, târg în cadrul căruia sunt expuse produse dezvoltate de cca. 700 de companii din domeniul instalațiilor de încălzire și răcire.

În pavilionul național al României expun șapte companii producătoare de echipamente pentru  încălzire, climatizare si purificare a aerului: Radox (www.radox.ro), Rocotherm (www.rocotherm.ro), Ecohornet (www.ecohornet.ro), Faralco (www.faralco.ro), Filtre Aer Curat - Eversted (www.eversted.ro), H2O International (www.apa.ro) și Termofarc (www.termofarc.ro).   

Companiile românești participante prezintă o gamă largă de instalații de producere a energiei termice, boilere, generatoare de aer cald (cu utilizări în săli de spectacol, hale industriale, gări, scene de spectacole, silozuri pentru cereale, grajduri și crescătorii de păsări), echipamente pentru tratarea și potabilizarea apei, centrale termice, filtre de aer, calorifere pentru  băi, calorifere cu design modern pentru birouri, apartamente, hoteluri și săli pentru evenimente, convectori de încălzire încastrați.  

Producătorii români își propun identificarea de noi oportunități de afaceri pe piața Spaniei, atât în ceea ce privește distribuția produselor lor pe această piață, cât și cu privire la posibilitatea de cooperare în producție cu parteneri spanioli (fabricarea de produse, sub marca proprie a unor companii spaniole, în fabricile companiilor românești). De asemenea, de mare interes pentru companiile participante sunt sesiunile tehnice de prezentare a noilor tendințe tehnologice din sectorul climatizării, instalațiilor de încălzire și instalațiilor de răcire industrială. 

Participarea românească la acest târg are loc în cadrul Programului de Promovare a Exporturilor 2017, cu finanțare parțială de la bugetul de stat, program al cărui obiectiv principal îl reprezintă implementarea strategiei naționale de export și sprijinirea internaționalizării companiilor românești. Prezența României cu pavilion național la acest târg este un proiect promovat și susținut de BPCE Madrid în scopul promovării active a produselor companiilor românești din sectorul echipamentelor de încălzire și răcire pe piața Spaniei.

 

BPCE Madrid

Taguri: Spania, Madrid, targ, evenimente promotionale internationale.


Bookmark and Share

09/02/2009 Spania

Aşezare: în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică, înconjurată de Oceanul Atlantic, Golful Vizcaya, Munţii Pirinei şi Marea Mediterană.

Mai multe detalii »

04/05/2009 Constructii de masini

Cu excepţia ţevilor şi a fitingurilor, în perioada 2002-2006, s-au înregistrat majorări modeste pe segmentul ţevilor şi echipamentelor de procesare, iar piaţa totală a crescut anual cu 3%.

Mai multe detalii »