Evenimente viitoare   Turcia - expoziție internațională specializată „Material rulant, infrastructură și logistică”

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Alte servicii comerciale
  • Locaţia   -   Turcia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului10/04/2019 - 12/04/2019

Turcia - expoziție internațională specializată „Material rulant, infrastructură și logistică”


Compania ITE, filiala Turcia, organizează la Izmir, Turcia, în perioada 10-12 aprilie 2019 cea de-a 8-a ediție a expoziției internaționale specializate „Material rulant, infrastructură și logistică”.

Detalii privind evenimentul de promovare pot fi consultate aici. http://eurasiarail.eu/Home

Firmele românești din industria constructoare de mașini și echipamente pentru calea ferată, din industria de construcții pentru infrastructura de cale ferată și servicii de logistică, interesate în promovarea propriilor produse, pentru inițierea unor proiecte comune de cooperare sau să poarte negocieri cu firmele turcești de profil, inclusiv marile companii publice TULOMSAS, TUDEMSAS, TUVASAS si TCDD sunt invitate să participe în nume și pe cont propriu la manifestare. Reprezentanții companiilor românești pot participa la manifestare și în calitate de vizitatori.

BPCE Ankara

Taguri: Turcia, material rulant, expozitie, cai ferate, echipamente.


Bookmark and Share

09/01/2018 Turcia

Turcia este a 17-a economie din lume si a 6-a din Europa, avand o rata medie de crestere de 5% in perioada 2012-2017. Turcia este membru al Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC) din anul 1995 şi al Organizaţiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (OCDE). În anul 1996, Acordul de Uniune vamală cu UE, după care a adoptat tariful vamal comun al UE (TARIC). Acordul prevede alinierea politicii tarifare în relaţiile cu ţările membre UE, ţările terţe şi cu ţările SGP. Turcia a semnat acorduri de comerţ liber cu tarile membre EFTA, Muntenegru, Albania, Israel, Macedonia, Croaţia, Bosnia – Herţegovina, Maroc, Autoritatea Palestiniană, Siria, Tunisia, Egipt, Georgia, Iordania şi continuă negocierile cu Liban, Insulele Feroe, Africa de Sud, Mexic, Chile şi Rep. Coreea. La comisia mixtă pe probleme de Uniune Vamală, Turcia a menţionat că încheierea de acorduri de comerţ liber cu Republica Coreea, India şi Canada prezintă unele riscuri. Turcia este parte a „Euro-Mediterranean Partnership”, care prevede stabilirea unei zone de comerţ liber în regiunea Mării Mediterane. Turcia dezvolta relaţii cu tarile islamice sub tutela Organizaţiei Islamice de Cooperare, in cadrul căreia deţine secretariatul general. În 1997, a semnat Acordul „Developing Eight Countries (D8), cu Iran, Nigeria, Bangladesh, Egipt, Indonezia, Malaiezia, Pakistan având ca obiectiv dezvoltarea cooperarii economice între ţările islamice. În septembrie 2010, a încheiat un Acord cu Siria, Iordania şi Liban pentru crearea unei zone ce comerţ liber (Mideast Free Trade Zone). Turcia promovează o politică susţinută pentru dezvoltarea relaţiilor economice si politice cu tarile turkofone şi islamice din Balcanii de Vest, zona Marii Caspice (Azerbaidjan, Georgia), Asia Centrală (Turkmenistan, Kazakhstan, Kîrgîstan, Tadjikistan, Uzbekistan), Orientul Mijlociu (Iran, Irak, Siria, Iordania, Liban şi Egipt) şi Africa.

Mai multe detalii »