Evenimente viitoare   Austria - Eveniment viitor - Accelerator de afaceri

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor
  • Locaţia   -   Austria
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului20/06/2017 - 01/10/2017

Infiintarea acceleratorului de afaceri "weXelerate", Viena, Austria - Start-up-urile romanesti din domenii high tech pot aplica on-line


Acceleratorul de afaceri “weXelerate”, Viena, Austria, pune ȋn mod gratuit la dispoziţia start-up-urilor tech, europene, peste 8.000 mp spaţii de lucru, activităţi de mentoring, networking, coaching, precum şi acces la finanţare.

Acceleratorul este situat ȋn zona centrală a Vienei şi pune la dispoziţie aceste servicii ȋn mod gratuit, pentru o perioadă de maxim 6 luni, start-up-urilor care trec de procesul de selecţie. Domeniile şi industriile vizate cu precădere de ideile/produsele acestora trebuie să fie: blockchain, IOT, mobilitate, Cybersecurity, AI&Bot, media, bancar, asigurări, industrie 4.0, energie şi infrastructură.

Aplicaţiile Start-up-urilor se depun on-line, până ȋn data de 10 iulie 2017, pe site-ul acceleratorului la adresa http://wexelerate.com/ , după care urmează procesul de analiză şi selecţie a acestora. 

Pe website-ul acestuia aveţi acces la mai multe informaţii.

Datele de contact sunt:

weXelerate

Adresa: Praterstrasse 1, 1020, Viena

Website: http://wexelerate.com/

Persoane de contact:

Hassen Kirmaci – Founder & CEO - E-mail: hassen.kirmaci@wexelerate.com

Thomas Beck – Managing Assistant – E-mail: thomas.beck@weXelerate.com

Biroul  de Promovare Comercial-Economică  din cadrul Ambasadei României la Viena vă stă la dispoziţie pentru orice alte ȋntrebări suplimentare şi pentru sprijin ȋn contactarea acceleratorului.

BPCE Viena

Taguri: Austria - Evenimente viitoare - Tehnologia informatiilor.


Bookmark and Share

30/01/2009 Austria

Austria este localizată în centrul Uniunii Europene, la intersecţia principalelor rute de transport. Aproape 2.000 de kilometri de autostrăzi, căi de transport pe calea ferată sau pe Dunăre, o reţea extinsă de legături aeriene asigură accesul optim către şi dinspre pieţele din centrul şi estul Europei. Austria a devenit membră a Uniunii Europene în ianuarie 1995, ceea ce a avut ca efect îmbunătăţirea accesului la piaţa europeană. Astăzi, cea mai mare parte din schimburile comerciale se desfăşoară cu parteneri din Uniunea Europeană. Austria este o republică federală care cuprinde 9 provincii federale (Bundesländer). Alte oraşe mari, cu populaţie între 50.000-250.000 locuitori sunt Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Sankt Pölten, Villach şi Wels. Majoritatea firmelor austriece sunt întreprinderi mici şi mijlocii, 85% dintre ele având mai puţin de 100 de angajaţi. Numai 1% dintre companiile austriece au mai mult de 1.000 de angajaţi, acestea fiind de obicei mari companii multinaţionale.

Mai multe detalii »