Evenimente viitoare   BPCE Ankara - Eurasia Air Show

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Aparare nationala, anti-terorism si securitate
  • Locaţia   -   Turcia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului25/04/2018 - 29/04/2018

BPCE Ankara - Eurasia Air Show


In perioada 25-29 aprilie 2018 se va desfasura Eurasia Air Show, la Aeroportul International Antalya. Brosura Eurasia Air Show Antalya Turcia

Evenimentul se adreseaza producatorilor si specialistilor din domeniile: sisteme spatiale si sateliti, cercetare dezvoltare, sisteme radar, servicii transport aerian, echipamente pentru aeroport, armament, forte aeriene, software, echipamente de cabina, etc.

Companiile specializate din Romania sau vizitatorii pot consulta pagina manifestarii pentru participare in nume si pe cont propriu si/sau vizitare, sau se pot adresa la urmatoarele coordonate pentru detalii:

Ankara Office

Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Next Level Ofis Kat: 5 No:16 Çankaya/Ankara

E-Mail: infoea@medyacity.com.tr - salesea@medyacity.com.tr

Phone: +90 (312) 220 23 24 Fax: +90 (312) 220 23 29

Istanbul Office

Esentepe Mahallesi, Istanbloom No:16 D:78 Zincirlikuyu/Istanbul

E-Mail: infoea@medyacity.com.tr - salesea@medyacity.com.tr

Phone: +90 (212) 230 10 44 Fax: +90 (212) 230 10 06


BPCE Ankara

Taguri: Turcia, expozitie, air show, echipamente speciale.


Bookmark and Share

09/01/2018 Turcia

Turcia este a 17-a economie din lume si a 6-a din Europa, avand o rata medie de crestere de 5% in perioada 2012-2017. Turcia este membru al Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC) din anul 1995 şi al Organizaţiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (OCDE). În anul 1996, Acordul de Uniune vamală cu UE, după care a adoptat tariful vamal comun al UE (TARIC). Acordul prevede alinierea politicii tarifare în relaţiile cu ţările membre UE, ţările terţe şi cu ţările SGP. Turcia a semnat acorduri de comerţ liber cu tarile membre EFTA, Muntenegru, Albania, Israel, Macedonia, Croaţia, Bosnia – Herţegovina, Maroc, Autoritatea Palestiniană, Siria, Tunisia, Egipt, Georgia, Iordania şi continuă negocierile cu Liban, Insulele Feroe, Africa de Sud, Mexic, Chile şi Rep. Coreea. La comisia mixtă pe probleme de Uniune Vamală, Turcia a menţionat că încheierea de acorduri de comerţ liber cu Republica Coreea, India şi Canada prezintă unele riscuri. Turcia este parte a „Euro-Mediterranean Partnership”, care prevede stabilirea unei zone de comerţ liber în regiunea Mării Mediterane. Turcia dezvolta relaţii cu tarile islamice sub tutela Organizaţiei Islamice de Cooperare, in cadrul căreia deţine secretariatul general. În 1997, a semnat Acordul „Developing Eight Countries (D8), cu Iran, Nigeria, Bangladesh, Egipt, Indonezia, Malaiezia, Pakistan având ca obiectiv dezvoltarea cooperarii economice între ţările islamice. În septembrie 2010, a încheiat un Acord cu Siria, Iordania şi Liban pentru crearea unei zone ce comerţ liber (Mideast Free Trade Zone). Turcia promovează o politică susţinută pentru dezvoltarea relaţiilor economice si politice cu tarile turkofone şi islamice din Balcanii de Vest, zona Marii Caspice (Azerbaidjan, Georgia), Asia Centrală (Turkmenistan, Kazakhstan, Kîrgîstan, Tadjikistan, Uzbekistan), Orientul Mijlociu (Iran, Irak, Siria, Iordania, Liban şi Egipt) şi Africa.

Mai multe detalii »