Evenimente viitoare   Energy Show 2017, Dublin

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Energetică
  • Locaţia   -   Irlanda
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului16/03/2017 - 06/04/2017

Târgul internațional din domeniul energiei ”Energy Show”, Dublin, 5 -6 aprilie 2017


În perioada 05 - 06 aprilie 2017, va avea loc, în cadrul complexului expoziţional Royal Dublin Society (RDS), din capitala Irlandei, manifestarea expozițională ”Energy Show 2017”, organizată de Autoritatea pentru Energie Durabilă a Irlandei (Sustainable Energy Authority of Ireland - SEAI).
Considerată ca eveniment pilot pentru profesioniștii din sectorul energiei durabile din Irlanda, fiind singura manifestare multidisciplinară B2B, ea este dedicată specialiștilor din domenii ca: proiectare și dezvoltare construcții, utilizatori de energie din sectoare publice, industriale și comerciale, furnizori și prestatori de energie, dezvoltatori energii regenerabile, producători de echipamente energetice, domenii conexe etc. Pe perioada desfășurării, evenimentul respectiv oferă vizitatorilor posibilitatea participării gratuite la seminarii susținute de experți în domeniu, demonstrații de tehnologie și întâlniri de afaceri.
Manifestarea a atras, în 2016, peste 160 de expozanți și circa 4.700 de specialiști din întreaga Europă, cu 20% mai mulți decât în 2015, și a generat venituri din vânzările expozanților de circa 85 milioane Euro. Peste 25% dintre companiile participante au avut un buget anual pentru energie de peste 100 mii Euro, iar circa 66% din vizitatori au identificat pe perioada manifestării noi furnizori de energie pe care-i vor utiliza în următorul an.
Energia durabilă este un sector vibrant care captează din ce în ce mai mult încrederea mediului de afaceri. Oportunitățile naționale și globale sunt imense, miliarde de euro fiind investite, dar și economisite în același timp, iar mii de locuri de muncă sunt create în lanțurile furnizoare rezultate.
La actuala ediție, Ambasada României la Dublin va participa în calitate de expozant,
beneficiind, în mod gratuit, de un stand, pentru amenajarea unui punct de informare /documentare în zona Piețelor Internaționale. România va putea să expună: roll-up-uri, materiale promoționale privind sectorul energetic, piața energiei durabile din țara noastră, energii regenerabile. Spațiul de expunere va include, la cerere, și un ecran TV plat pentru promovarea unor materiale audio/video. În cele două zile de desfășurare a evenimentului expozițional respectiv, României i-au fost alocate următoarele perioade: pe 5 aprilie, între orele 10.00 – 14.00, și pe 6 aprilie, între orele 13.00 – 17.00.
Firmele și asociațiile profesionale pe profil din România sunt invitate să participe efectiv la evenimentul expozițional Energy Show 2017, de la Dublin, în cadrul standului rezervat ambasadei României, sau pot transmite materiale de promovare și documentare care să contribuie la creșterea vizibilității țării noastre pe această piață.
Prezența unor firme românești la acest eveniment va putea oferi posibilitatea realizării unor întâlniri și contacte cu principalii operatori din domeniul energiei de pe piața irlandeză și inițierii unui schimb de experiență în domenii de interes pentru partea română.

Cei interesați pot afla mai multe detalii din broșura manifestării Energy Show 2017 - Dublin sau accesând site-ul: http://www.seai.ie/EnergyShow/#home  

BPCE Dublin

Taguri: Irlanda, evenimente viitoare, evenimente promoționale internaționale.


Bookmark and Share

09/02/2009 Irlanda

Insula Irlandei este situata in NV-ul Europei si are o suprafata totala de 84.421 km², din care Republica Irlanda detine 70.273 km2 iar Irlanda de Nord (apartinand Marii Britanii) ocupa 14.148 km² si reprezinta, dealtfel, singurul vecin de uscat al tarii. Republica Irlanda este inconjurata de Oceanul Atlantic la nord si vest, Marea Celtica si Canalul St.George la sud si sud-est iar Marea Irlandeza la est.

Mai multe detalii »