Evenimente viitoare   Misiune economica - Madrid/Spania, 13 martie 2019

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Acţiuni de cooperare si oportunităţi de investiţii, Alte servicii comerciale
  • Locaţia   -   Spania
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului05/02/2019 - 13/03/2019


Ambasada României în Spania, alături de Camera de Comerț și Industrie a României, organizează o misiune economică la Madrid în data de 13 martie 2019, având ca obiectiv sprijinirea companiilor românești interesate de internaționalizare pe piața Spaniei.

Misiunea constă în:

ü   Forumul de Afaceri și Investiții România-Spania, la sediul Camerei de Comerț a Spaniei, în data de 13 martie, ora 9.30 (inaugurat de secretarul de stat spaniol pentru comerț - Xiana Mendez, ministrul român pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat – Ștefan-Radu Oprea și președintele CCIR – Mihai Daraban).

ü  Reuniuni B2B cu companii spaniole interesate de colaborări cu parteneri români. Reuniunile vor avea loc la sediul Camerei de Comerț a Spaniei, în data de 13 martie, ora 11.30, în continuarea Forumului de Afaceri și Investiții România – Spania.

ü  Reuniuni B2B cu antreprenori români din Spania, la sediul Ambasadei României la Madrid, în data de 13 martie, ora 19.30.

Pentru detalii suplimentare, companiile românești interesate de misiunea economică pot lua legătura cu Biroul de Promovare Comercial-Economică a Ambasadei României de la Madrid, telefon +34.91.359.76.23, email madrid.economic@mae.ro.

BPCE Madrid

Taguri: Spania, Madrid, misiune economica.


Bookmark and Share