Evenimente viitoare   Târgurile internaționale „RotorCraft & Unmanned Asia 2019”, Singapore, 16-18 aprilie 2019

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Construcţii de maşini
  • Locaţia   -   Singapore
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului16/04/2019 - 18/04/2019

Posibilitatea participării firmelor romanesti la târgurile internaționale „RotorCraft & Unmanned Asia 2019”, Singapore, 16 - 18 aprilie 2019


În perioada 16-18 aprilie 2019, se vor organiza în Singapore, la complexul expozițional „Changi Exhibition Centre”, târgurile internaționale intitulate „RotorCraft & Unmanned Asia 2019”.

Târgurile sunt destinate producătorilor din industria aviației civile și a apărării, dar și a celei de servicii medicale de urgență și salvare aferente, gama de produse și servicii prezentate în cadrul acestor platforme expoziționale cuprinzând: motoare, turbine, accesorii și părți componente de elicoptere civile și parapublice, diferite tipuri de materiale compozite utilizate la fabricația aeronavelor, sisteme electrice și electronice, aparate de înregistrare sunet și redare audio, sisteme de aterizare, sisteme de comunicații, aparate de simulare și training, sisteme optice, de navigare și control, drone, vehicule terestre, aeriene și acvaticefără pilot, robotică și automatizare, cercetare-dezvoltare etc.

„RotorCraft & Unmanned Asia 2019” este la a doua ediție în Singapore, în 2017 fiind prezente 80 de companii din 20 de țări, iar numărul vizitatorilor specializați s-a ridicat la 3.000 provenind din 52 de țări. Organizatorii oferă expozanților și un program de matchmaking online – „VIP Buyers Program”, la ediția anterioră facilitându-se 340 de întâlniri prin intermediul acestei platforme.

Printre firmele internaționale de renume care vor fi prezente la ediția din 2019 se numără Airbus Helicopters, Bell Helicopter, Boeing, Safran, Honeywell, Subaru, Sikorsky, StandardAero, Elbit Systems, Ewatt Aerospace, My Drone Services, ST Engineering etc.

Firmele românești interesate în a participa la acest târg sunt rugate să se adreseze firmei locale organizatoare: Experia Events Pte Ltd, Adresa: Singapore Changi Airport terminal 2, Singapore 819643, Persoana de contact: Dna Mei Ling LIM, Assistant Director, Tel: +65 6595 6113, Email: meilinglim@experiaevents.com,www.rotorcraft-asia.com și www.unmannedsystems-asia.com sau dnei Cecilia Deaconescu, ministru consilier, BPCE Singapore, tel: +65 6735 5027, Email: cecilia.deaconescu@dce.gov.ro.

BPCE Singapore

Taguri: Singapore, evenimente viitoare, constructii de masini, evenimente promotionale internationale.


Bookmark and Share

12/01/2018 Singapore

Cu o suprafață mică, fără resurse naturale, această insulă/oraș/stat a reușit, multumiță în parte amplasării geografice în cadrul culoarelor maritime și aeriene din Asia, cu doar 5,6 milioane de locuitori, în cei peste 52 de ani de la independență, să devină unul dintre cele mai importante hub-uri comerciale, financiare și tehnologice din Asia de Sud-Est. Cu o economie de piață puternic dezvoltată, Singapore are unul dintre cele mai aglomerate porturi din lume, este cel de al patrulea centru financiar și a șasea economie la nivel global în materie de inovare.

Mai multe detalii »

04/05/2009 Constructii de masini

Cu excepţia ţevilor şi a fitingurilor, în perioada 2002-2006, s-au înregistrat majorări modeste pe segmentul ţevilor şi echipamentelor de procesare, iar piaţa totală a crescut anual cu 3%.

Mai multe detalii »