Evenimente viitoare   Turcia - Congresul și expoziția privind rețelele și orașele inteligente – Istanbul, 25-26 aprilie 2019

Informaţii despre eveniment

  • Sector   -   Alte servicii comerciale
  • Locaţia   -   Turcia
  • Nesubvenţionat
  • Durata evenimentului25/04/2019 - 26/04/2019

Turcia - Congresul și expoziția privind rețelele și orașele inteligente – Istanbul, 25-26 aprilie 2019


A VII-a ediție a Congresului și expoziției privind rețelelor și a orașelor inteligente – Istanbul, 25-26 aprilie 2019 (ICSG) este organizat la Istanbul sub auspiciile Ministerului Mediului și Urbanizării, a Ministerului Energiei și Resurselor Naturale, Ministerului Industriei și Tehnologiei, Ministerului Comerțului, a Autorității pentru Reglementarea Energiei, cu sprijinul direct al Municipalității Istanbul și având ca țară parteneră Germania, conform broșurii ICSG 2019 ISTANBUL.

Post Show Report Link: http://www.icsgistanbul.com/en/?page_id=6572  

 ICSG Istanbul 2018 Promotional Film  Link: https://vimeo.com/231534754/dfcec82c60

Companiile românești active în producerea și distribuția energiei, a gazelor și a apei potabile, a managementului apelor reziduale, contorizarea consumurilor casnice, sisteme eficiente si ecologice, dar mai ales cele inovatoare, deținătoare de tehnologii comerciale aplicabile serviciilor urbane inteligente, sunt invitate sa participe in nume si pe cont propriu.

Pentru detalii suplimentare va ruganm sa va adresati la firma organizatoare HBB EXPO, la urmatoarele coordonate: dna Melike UYSAL, International Sales and Marketing Director, melike@hhbexpo.com.tr fax: +903124383682, tel: +90 3124383811/ext 17 sau dna Ezgi INANIR, International Marketing Executive, aceleasi telefon si fax, dar ext 16.


BPCE Ankara

Taguri: Expozitie, Congres, Smart, City, 2019.


Bookmark and Share

09/01/2018 Turcia

Turcia este a 17-a economie din lume si a 6-a din Europa, avand o rata medie de crestere de 5% in perioada 2012-2017. Turcia este membru al Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC) din anul 1995 şi al Organizaţiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (OCDE). În anul 1996, Acordul de Uniune vamală cu UE, după care a adoptat tariful vamal comun al UE (TARIC). Acordul prevede alinierea politicii tarifare în relaţiile cu ţările membre UE, ţările terţe şi cu ţările SGP. Turcia a semnat acorduri de comerţ liber cu tarile membre EFTA, Muntenegru, Albania, Israel, Macedonia, Croaţia, Bosnia – Herţegovina, Maroc, Autoritatea Palestiniană, Siria, Tunisia, Egipt, Georgia, Iordania şi continuă negocierile cu Liban, Insulele Feroe, Africa de Sud, Mexic, Chile şi Rep. Coreea. La comisia mixtă pe probleme de Uniune Vamală, Turcia a menţionat că încheierea de acorduri de comerţ liber cu Republica Coreea, India şi Canada prezintă unele riscuri. Turcia este parte a „Euro-Mediterranean Partnership”, care prevede stabilirea unei zone de comerţ liber în regiunea Mării Mediterane. Turcia dezvolta relaţii cu tarile islamice sub tutela Organizaţiei Islamice de Cooperare, in cadrul căreia deţine secretariatul general. În 1997, a semnat Acordul „Developing Eight Countries (D8), cu Iran, Nigeria, Bangladesh, Egipt, Indonezia, Malaiezia, Pakistan având ca obiectiv dezvoltarea cooperarii economice între ţările islamice. În septembrie 2010, a încheiat un Acord cu Siria, Iordania şi Liban pentru crearea unei zone ce comerţ liber (Mideast Free Trade Zone). Turcia promovează o politică susţinută pentru dezvoltarea relaţiilor economice si politice cu tarile turkofone şi islamice din Balcanii de Vest, zona Marii Caspice (Azerbaidjan, Georgia), Asia Centrală (Turkmenistan, Kazakhstan, Kîrgîstan, Tadjikistan, Uzbekistan), Orientul Mijlociu (Iran, Irak, Siria, Iordania, Liban şi Egipt) şi Africa.

Mai multe detalii »