Strategia Nationala de Export, proces ciclic in parteneriat public - privat

SNE 2014 – 2020 este un exercitiu strategic care inca din primele faze ale elaborarii se desfasoara in parteneriat public privat, in cadrul Consiliului de Export, conform metodologiei ciclurilor strategice anterioare 2005-2009 si 2010-2013. Consiliul de Export functioneaza pe langa minister si are in componenta structuri asociative ale mediului de afaceri preocupate de export.

SNE va fi prezentata opiniei publice , intr-o prima forma, in luna septembrie a anului 2013 iar in luna noiembrie 2013 va fi adoptata forma finala.

Redactarea Strategiei Nationale de Export (SNE) 2014-2020 se realizeaza urmare consultarilor cu mediile de afaceri in contextul provocarilor legate de efectele crizei si tinteste obtinerea unui raspuns strategic adecvat pentru comunitatea exportatorilor romani care este beneficiarul principal al acestui proces.

In acest context invitam toate persoanele, entitatile si mediile de afaceri interesate de export sa participe la acest proces prin transmiterea de opinii si contributii pe adresele probusiness@dce.gov.ro, costin.lianu@dce.gov.ro, marian.trifu@dce.gov.ro

Modalităţi de susţinere  


Bookmark and Share