Oportunităţi de afaceri   Propunere de cooperare - Brazilia

  • Tara   -   Brazilia
  • Sector   -   Construcţii de maşini
  • Data publicării   -   20.05.2009

Flanse si fitinguri din otel cabon.

AÇOFLAN furnizeaza flanse si fitinguri din otel cabon, otel aliat si otel inoxidabil catre PETROBRAS si manifesta interes pentru a stabili o relatie de parteneriat cu o firma romaneasca, care fabrica si exporta astfel de produse.

Din lista de companii romanesti recomandate, conducerea AÇOFLAN s-a orientat spre VILMAR SA, de la Ramnicu Valcea, cu care a stabilit deja primele contacte.

Firma braziliana intentioneaza sa devina reprezentant VILMAR pe piata braziliana si sa se inregistreze la PETROBRAS ca furnizor de produse VILMAR.

Datele de contactare ale firmei AÇOFLAN sunt urmatoarele:

Evair Santos, coordonator importuri

Tel: +55 11 5978 7355

Fax: +55 11 5979 8807

Email: acoflancomex@acoflan.com.br

Site: www.acoflan.com.br

Daca exista sugestii de alte companii romanesti care ar putea sa furnizeze produsele solicitate de AÇOFLAN, rog sa ne ajutati cu datele de contactare, pentru a facilita legatura directa cu compania braziliana.

Daca se considera ca VILMAR poate fi un partener adecvat pentru AÇOFLAN si firma romaneasca este de acord sa intre in acesta colaborare, rog sprijin pe langa conducerea VILMAR, pentru a se realiza pasii spre un parteneriat cu firma braziliana, care ar facilita accesul exportatorilor romani la imensele contracte ce vor fi lansate de PETROBRAS in perioada urmatoare.

 

Viorel Predosanu

ministru consilier


BPCE Sao Paulo

Taguri: Brazilia, propunere de cooperare, flanse, fitinguri.

Bookmark and Share