Ştiri   Participare româneasca la IBTM World 2017, Barcelona-Spania

In perioada 28 - 30 noiembrie 2017 s-a desfasurat la Barcelona Târgul internațional de turism de afaceri - IBTM World

(Incentive Business Travel&Meetings Exhibition), expoziție lider la nivel mondial pentru industria de întâlniri, stimulente, conferinte si evenimente, in ultimii 30 de ani.

 

Si in acest an, România continua seria participarilor la acest eveniment, cu un pavilion national organizat de Ministerul Turismului, in care au fost prezente 21 de companii expozante - actori din industria turismului, reprezentând lanțuri hoteliere, agentii si tour-operatori, companii aeriene-, venite sa promoveze prin pachete atractive potentialul turistic considerabil al României.

Pe perioada desfasurarii manfestarii, consulul general al României la Barcelona, Manuel Plesa, impreuna cu consilierul economic, Bogdan Badescu, au vizitat standul românesc si au purtat discutii cu reprezentantii companiilor participante.

O parte din expozanti sunt companii care se afla la participari repetate la IBTM, motivati de rezultatele pozitive obtinute in urma participarilor la editii anterioare ale acestei manifestari si care au subliniat impactul pozitiv al contactelor si contractelor realizate la IBTM asupra activitatii lor. Ceilalti expozanti, firme aflate la prima participare, si-au exprimat increderea pe de o parte in potentialul pe care acest eveniment il reprezinta, avand in vedere interesul in crestere al turistilor spanioli pentru tara noastra, si pe de alta in oportunitatea de a avea acces la clienti din alte zone geografice.

Având în vedere specificul acestui eveniment, un aspect interesant remarcat la vizitarea standurilor altor țări participante, a fost prezența printre expozanți, pe lângă companii specializate în sectorul turistic, a centrelor de convenții și conferințe, a organizatorilor de manifestări expoziționale sau chiar a unor camere de comerț naționale și regionale, care au prezentat ofertele și capacitățile de organizare de evenimente internaționale, cu scopul de atragere a  întâlnirilor de afaceri.

Următoarea ediție a IBTM World va avea loc la Barcelona în perioada 27-29 noiembrie 2018.

Data publicării: 05/12/2017
BPCE Barcelona

Taguri: Targuri, manifestari promotionale internationale, Spania, Barcelona.Bookmark and Share