Ştiri   Participare românească la târgul internaţional de materiale de construcţii “Bauen & Energie”

Participare românească la târgul internaţional de materiale de construcţii “Bauen & Energie”, Viena, 25-28 ianuarie 2018

In perioada 25-28 ianuarie 2018 a avut loc la complexul expoziţional Messe Wien o nouă ediţie a târgului international de materiale de construcţii “Bauen & Energie”. România a fost prezentă, pentru prima dată, cu stand naţional organizat prin Programul naţional de promovare a exporturilor, administrat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România (APMCR) a coordonat participarea firmelor româneşti la acest târg, beneficiind şi de sprijinul reprezentantului Biroului de Promovare Comercial-Economică Viena. Au fost prezente următoarele 10 companii româneşti, producătoare de materiale şi echipamente destinare industriei construcţiilor: Adeplast SA, Arcon SRL, Bencomp SRL, Depaco SRL, Firos SA, Gip Grup SA, MTS Summer Interactiv SRL, Roboterr Sewerage Construction SRL, Royal Expert Design SRL, Terasteel SA. Standul românesc a primit vizita a circa 2000 vizitatori şi au fost stabilite numeroase contacte de afaceri cu reprezentanţii mediului de afaceri austriac.

Data publicării: 29/01/2018
BPCE Viena

Taguri: Acces pe piete.Bookmark and Share