Ştiri   Sesiune de networking pentru antreprenorii români din Spania

Ambasada României din Spania a găzduit în data de 24 februarie o primă întâlnire de networking pentru comunitatea oamenilor de afaceri români din Spania.

La eveniment au luat parte 80 de antreprenori români din Madrid, Zaragoza, Toledo, Pamplona, Ciudad Real și Barcelona, reprezentând companii din construcții și amenajări interioare, consultanță juridică, servicii imobiliare, comerț și distribuție, consultanță, transport și turism, IT și telecomunicații, media, sectorul alimentar, publicitate și organizare de evenimente.   

Doamna Gabriela Dancău, Ambasadorul României la Madrid, a felicitat antreprenorii români pentru curajul de a crea și dezvolta afaceri proprii, și a subliniat deschiderea Ambasadei pentru cunoașterea și sprijinirea comunității oamenilor de afaceri români din Spania. Ambasada este pregătită să găzduiască sesiuni de informare pe teme de interes pentru antreprenorii români, să promoveze poveștile lor de succes, să sprijine relaționarea dintre aceștia și companii românești interesate să intre pe piața Spaniei, să organizeze constant întâlniri  pentru dezvoltarea rețelei de contacte ale oamenilor de afaceri români din Spania. Doamna Ambasador a amintit demersurile realizate până în prezent pentru crearea Consiliului Consultativ în Afaceri pe lângă Ambasada României la Madrid și a invitat oamenii de afaceri români să se implice în activitatea acest Consiliu.

Avocatul Alexandru Lazăr, unul dintre antreprenorii români implicați în demersurile de creare a Consiliului Consultativ, a subliniat importanța asocierii oamenilor de afaceri și a prezentat avantajele implicării în activitățile Consiliului.

Evenimentul a continuat cu sesiunea de networking, participanții fiind încântați să se cunoască, să discute despre afacerile lor, să stabilească relații. Acesta a fost, practic, obiectivul principal al întâlnirii, având în vedere faptul că rețeaua de contacte joacă un rol din ce în ce mai important în succesul unei afaceri.

Următorul eveniment pentru comunitatea românească de business din Spania va fi un nou mic-dejun informativ organizat la sediul Ambasadei, în data de 31 martie.

Data publicării: 27/02/2017
BPCE Madrid

Taguri: Spania, networking, antreprenori romani.Bookmark and Share